Saringan Titanium

  • Titanium Filter cartridge

    Titanium Filter kartrid

    Saringan titanium keropos didamel tina titanium ultrapure ngagunakeun prosés khusus ngalangkungan sinter. Struktur porosna seragam sareng stabil, ngagaduhan porositas tinggi sareng épisiénsi panganteur tinggi. Saringan titanium ogé suhu henteu peka, anticorrosive, mékanis pisan, régeneratif, sareng awét, lumaku pikeun nyaring sababaraha rupa gas sareng cairan. Khususna seueur dianggo ngaleupaskeun karbon dina industri apoték.