Titanium Filter kartrid

Pedaran pondok:

Saringan titanium keropos didamel tina titanium ultrapure ngagunakeun prosés khusus ngalangkungan sinter. Struktur porosna seragam sareng stabil, ngagaduhan porositas tinggi sareng épisiénsi panganteur tinggi. Saringan titanium ogé suhu henteu peka, anticorrosive, mékanis pisan, régeneratif, sareng awét, lumaku pikeun nyaring sababaraha rupa gas sareng cairan. Khususna seueur dianggo ngaleupaskeun karbon dina industri apoték.


Detil Produk

Tanda Produk

Saringan Titanium

Saringan titanium keropos didamel tina titanium ultrapure ngagunakeun prosés khusus ngalangkungan sinter. Struktur porosna seragam sareng stabil, ngagaduhan porositas tinggi sareng épisiénsi panganteur tinggi. Saringan titanium ogé suhu henteu peka, anticorrosive, mékanis pisan, régeneratif, sareng awét, lumaku pikeun nyaring sababaraha rupa gas sareng cairan. Khususna seueur dianggo ngaleupaskeun karbon dina industri apoték.

Fitur Key

◇ Kuat anti korosi kimia, kisaran aplikasi lega, tahan panas, anti-oksidasi, tiasa beberesih ulang, umur panjang jasa;

◇ Lumaku pikeun nyaring cair, uap, sareng gas; résistansi tekanan anu kuat;

Aplikasi Khas

◇ Ngaleupaskeun karbon nalika prosés ngipisan atanapi ngencarkeun cairan kanggo diinfus, suntikan, tetes panon, sareng API;

◇ Nyaring uap suhu luhur, kristal superfine, katalis, gas katalitik;

◇ Sistem pangobatan cai anu leres tapis saatos sterilisasi ozon sareng saringan aerated;

◇ Klarifikasi sareng nyaring bir, inuman, cai mineral, roh, kécap, minyak nabati, sareng kebon anggur;

Spésifikasi Konci

Rating Peunteun panyabutan: 0.45, 1.0, 3.0, 5.0, 10, 20 (unit: μm)

◇ porositas: 28% ~ 50%

Resistance tahan tekanan: 0,5 ~ 1.5MPa

Resistance tahan Panas: ≤ 300 ° C (kaayaan baseuh)

◇ Bédana tekanan kerja maksimum: 0,6 MPa

Caps Filter End cap: M20 screw thread, 226 colokan

Length Panjang filter: 10 ", 20", 30 "

Émbaran mesen

TB-- □ --H-- ○ - ☆ - △

 

 

 

Henteu

Peunteun panyabutan (μm)

Henteu

Panjangna

Henteu

Tutup tungtung

Henteu

Bahan O-ring

004

0,45

1

10 "

M

M20 screw thread

S

Karét silikon

010

1.0

2

20 "

R

226 colokan

E

EPDM

030

3.0

3

30 "

 

 

B

NBR

050

5.0

 

 

 

 

V

Karét fluorin

100

10

 

 

 

 

F

Karét fluor dibungkus

200

20

 

 

 

 

 

 

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali