Saringan jarum suntik

Pedaran pondok:

Saringan jarum suntik mangrupikeun cara anu épéktip pikeun ningkatkeun kualitas analisis HPLC, ningkatkeun konsistensi, manjangan umur kolom sareng ngirangan pangropéa. Ku nyoplokkeun partikel sateuacan sampel asup kana kolom, saringan jarum suntik Navigator ngamungkinkeun aliran anu teu kahalangan. Tanpa partikulat pikeun nyiptakeun halangan, kolom anjeun bakal langkung épisién sareng tahan langkung lami.


Detil Produk

Tanda Produk

Saringan jarum suntik mangrupikeun cara anu épéktip pikeun ningkatkeun kualitas analisis HPLC, ningkatkeun konsistensi, manjangan umur kolom sareng ngirangan pangropéa. Ku nyoplokkeun partikel sateuacan sampel asup kana kolom, saringan jarum suntik Navigator ngamungkinkeun aliran anu teu kahalangan. Tanpa partikulat pikeun nyiptakeun halangan, kolom anjeun bakal langkung épisién sareng tahan langkung lami. 

Aplikasi Khas

◇ Bolongan volume leutik;

Preparation persiapan sampel HPLC;

◇ Ngaleupaskeun protéin endapan;

Analysis Analisis rutinitas QC;

Testing Tés leyuran;

Pangwangunan Bahan

Medium Sedeng saringan: PP, PES, PVDF, PTFE, serat Kaca, nilon, MCE

◇ Bahan padumukan: PP

◇ Metode segel: las ultrasonik

Spésifikasi konci:

Rating Peunteun panyabutan: 0.1, 0.22, 0.45, 0.65, 1.0, 3.0, 5.0 (hijian: μm)

Diameter Diaméter luar: 4mm, 13mm, 25mm, 33mm, 50mm

 

Fitur Key

◇ Bahan perumahan mangrupikeun tingkat médis polipropilén; 

Structure Struktur anu dirancang kalayan pasti mastikeun kasaring filtrasi, rohangan jero anu wajar ngaleutikan volume tahan, sahingga limbah bakal dikirangan;

◇ Ujung ku sekrup ngajantenkeun operator langkung gampil dianggo;

◇ Kualitas mémbran stabil. Henteu aya bedana antara angkatan sareng angkatan ngajamin hasil analisis sacara konsistén;

◇ Konci gewang bikang sareng lalaki standar;

◇ Rupa-rupa;

Pesenan Émbaran

ZT-- □ - ○ - ☆

 

 

Henteu

Sedeng saringan

Henteu

Peunteun panyabutan (μm)

Henteu

Diaméter luar (mm)

P

PP

001

0,1

4

4

S

PES

002

0,22

13

13

D

PVDF

045

0,45

25

25

F

PTFE

065

0,65

33

33

G

Serat gelas

010

1.0

50

50

N

Nilon

030

3.0

 

 

M

MCE

050

5.0

 

 

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali