Saringan jarum suntik

  • Syringe Filters

    Saringan jarum suntik

    Saringan jarum suntik mangrupikeun cara anu épéktip pikeun ningkatkeun kualitas analisis HPLC, ningkatkeun konsistensi, manjangan umur kolom sareng ngirangan pangropéa. Ku nyoplokkeun partikel sateuacan sampel asup kana kolom, saringan jarum suntik Navigator ngamungkinkeun aliran anu teu kahalangan. Tanpa partikulat pikeun nyiptakeun halangan, kolom anjeun bakal langkung épisién sareng tahan langkung lami.