String Wound Filter Cartridge

  • string wound filter cartridge

    kartrid tapis tapak tatu

    Rangkaian kartrid saringan ieu nganggo bahan serat kinerja tinggi khusus sareng didamel ku lilitan teras-terasan sareng alat khusus. Kusabab bentukna liang sapertos sarang lebah madu, maka disebat ogé saringan lebah lebah madu. Serat-kinerja tinggi stabil, nyingkahan kokotor naékna, serat héd sareng masalah deformasi saringan. Struktur tabung pusat stainless steel tiasa nahan pangaruh cairan sateuacan ngamimitian alat.