kartrid tapis tapak tatu

Pedaran pondok:

Rangkaian kartrid saringan ieu nganggo bahan serat kinerja tinggi khusus sareng didamel ku lilitan teras-terasan sareng alat khusus. Kusabab bentukna liang sapertos sarang lebah madu, maka disebat ogé saringan lebah lebah madu. Serat-kinerja tinggi stabil, nyingkahan kokotor naékna, serat héd sareng masalah deformasi saringan. Struktur tabung pusat stainless steel tiasa nahan pangaruh cairan sateuacan ngamimitian alat.


Detil Produk

Tanda Produk

Rangkaian kartrid saringan ieu nganggo bahan serat kinerja tinggi khusus sareng didamel ku lilitan teras-terasan sareng alat khusus. Kusabab bentukna liang sapertos sarang lebah madu, maka disebat ogé saringan lebah lebah madu. Serat-kinerja tinggi stabil, nyingkahan kokotor naékna, serat héd sareng masalah deformasi saringan. Struktur tabung pusat stainless steel tiasa nahan pangaruh cairan sateuacan ngamimitian alat.

Fitur Key

Filter ieu ultra-panjang (70 "; 1778mm), lumaku pikeun ageung sapanjang sareng ageung kapasitas kapasitas industri. Struktur tabung pusat stainless steel gaduh kakuatan mékanis anu kuat sareng ngamungkinkeun saringan tetep bentuk aslina bahkan dina kaayaan operasi anu sesah. Tiasa janten langsung dipasang dina alat saringan anu aya, tanpa ngagentos atanapi ngarobih cangkangna.

Aplikasi Khas

◇ Pra-saringan desallination cai laut sareng saringan tepat osmosis sabalikna ageung;

Filter Filter anu tepat pikeun cet, palapis, minyak bumi, sareng industri kimia;

◇ Filtrasi dina industri éléktronika, mikroelektronika, pilem, serat, sareng résin;

◇ Saringan cai kondensat pikeun pembangkit listrik sareng cai saringan awal pikeun pepelakan suplai cai;

Spésifikasi Konci

Rating Peunteun ngaleupaskeun: 1.0, 5.0 (μm)                                     

Tube Pipa pusat: SS304

◇ Tekanan kerja maksimum: 0,60 MPa, 21 ° C

Connection Sambungan saringan: sekrup

Émbaran mesen

XPP-- ​​□ --H-- ○ - ☆ - △

 

 

 

Henteu

Peunteun panyabutan (μm)

Henteu

Panjangna

Henteu

Sedeng saringan

Henteu

Diaméterna luar

010

1.0

0

9,75 "

A

Baris PP + inti inti PP

A

2,5 "(63mm)

050

5.0

1

10 "

B

Katun Degreasing + inti pusat stainless steel

B

4,5 "(115mm)

 

 

2

20 "

C

Katun Degreasing + inti inti PP

 

 

 

 

3

30 "

D

Serat kaca + inti pusat stainless steel

 

 

 

 

4

40 "

G

PPSS + inti pusat stainless steel

 

 

 

 

5

50 "

 

 

 

 

 

 

6

60 "

 

 

 

 

 

 

7

70 "

 

 

 

 

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali