Baja Saringan Pleated Filter

  • Folding Stainless Steel filter Element

    Tilepan elemen saringan stainless steel

    Cartridge filter tilepan stainless steel mangrupikeun saringan bahan SS lengkep anu dilas ku las busur argon. Éta utamina didamel ku bahan saringan logam tina domestik, serat SS impor sinter dirasakan, serat nikel dirasai, SS bolong khusus, SS disaring bolong lima lapisan sareng SS disaring tujuh lapisan bolong, résistansi panas anu saé sareng kinerja résistansi tekanan, éta mangrupikeun pilihan anu pangsaéna tina nyaring cairan.