Perumahan Saringan stainless steel

Pedaran pondok:

Serangkaian saringan QDY / QDK saringan stainless steel nyaéta saringan stainless steel 304 atanapi 316L, ngagaduhan desig anu wajar, struktur kompak sareng bentuk anu elegan, sareng tiasa miceun faceplate, henteu ngagaduhan sudut maot, beberesih instalasi gampang sareng merenah. Permukaan jero digosok halus, minuhan sarat tingkat kasihatan sareng saluyu sareng standar GMP. Saringan QDY / QDK seueur dianggo dina ubar, makanan, industri kimia, éléktronika, sareng industri perlindungan lingkungan. Saringan QDY mangrupikeun séri filtrasi cair sareng saringan QDK mangrupikeun séri filtrasi gas.


Detil Produk

Tanda Produk

Runtuyan QDY / QDK saringan stainless steel nyaéta saringan stainless steel 304 atanapi 316L, gaduh desig lumayan, struktur kompak sareng bentuk elegan, sareng tiasa ngaleungitkeun faceplate, teu ngagaduhan sudut maot, beberesih instalasi gampang sareng merenah. The permukaan jero digosok halus, minuhan sarat tingkat kaséhatan sareng saluyu sareng standar GMP. Saringan QDY / QDK seueur dianggo dina ubar, kadaharan, kimia industri, éléktronika, sareng industri perlindungan lingkungan. Saringan QDY cair séri filtrasi sareng saringan QDK mangrupikeun séri filtrasi gas.

Fitur Key

Perumahan saringan dilengkepan alat ukur sareng nozel knalpot di luhur sareng klep saluran pembuangan sareng nilai sampling di handapeun. Perumahan single-filter 316L dilengkepan bukaan diaméterna ageung, ngagampangkeun suntikan sareng beueus saringan. Diaméter lawang sareng konektor gaduh sababaraha jinis spésifikasi pikeun pilihan. Desain optimal sareng struktur rasional ngajantenkeun perumahan bébas tina sudut maot; résidu saeutik ngaminimalkeun kamungkinan inféksi.

Spésifikasi Konci sareng Diménsi

Pangwangunan Bahan

Materials Bahan perumahan: SS304, SS306L 

◇ Selang jepitan atanapi baud: SS304 

◇ O-ring: karét silikon, karét fluor, EPDM, jsb

Émbaran mesen

QD-- ★ - □ - ◎ - ○ - ☆ - △ - ◇

 

 

 

Henteu

Aplikasi

Henteu

Jumlah kartrid

Henteu

Panjangna

Henteu

Tutup tungtung

Y

Cairan

01

1

0

5 "

222

222 modél

K

Gas

03

3

1

10 "

226

226 modél

 

 

05

5

2

20 "

 

 

07

7

3

30 "

Henteu

Bahan padumukan

09

9

4

40 "

Henteu

Inlet / sambungan outlet

A

SS304

11

11

 

 

K

Gancang muka

B

SS316L

13

13

L

Utas sekrup

 

 

15

15

Henteu

Sambungan luhur sareng handap

F

Flange

 

 

 

 

K

Gancang muka

 

 

 

 

 

 

F

Flange

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali