Cartridge Saring Pleated PVDF

  • PVDF pleated filter cartridge

    Cartridge filter lipit PVDF

    Kartrid séri YCF didamel tina mémbran hydrophilic polyvinylidene fluoride PVDF, bahanna ngagaduhan performansi tahan panas anu saé sareng tiasa jangka panjang dianggo dina 80 ° C - 90 ° C. PVDF ngagaduhan performa adsorpsi protéin rendah sareng cocog khusus dina larutan gizi, agén biologis, filtrasi vaksin steril. Dina waktos anu sasarengan, éta ngagaduhan kinerja presipitasi anu rendah sareng kasaluyuan kimia universal.