Cartridge filter lipit PVDF

Pedaran pondok:

Kartrid séri YCF didamel tina mémbran hydrophilic polyvinylidene fluoride PVDF, bahanna ngagaduhan performansi tahan panas anu saé sareng tiasa jangka panjang dianggo dina 80 ° C - 90 ° C. PVDF ngagaduhan performa adsorpsi protéin rendah sareng cocog khusus dina larutan gizi, agén biologis, filtrasi vaksin steril. Dina waktos anu sasarengan, éta ngagaduhan kinerja presipitasi anu rendah sareng kasaluyuan kimia universal.


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Sapotong
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Kartrid séri YCF didamel tina mémbran hydrophilic polyvinylidene fluoride PVDF, bahanna ngagaduhan performansi tahan panas anu saé sareng tiasa jangka panjang dianggo dina 80 ° C - 90 ° C. PVDF ngagaduhan performa adsorpsi protéin rendah sareng cocog khusus dina larutan gizi, agén biologis, filtrasi vaksin steril. Dina waktos anu sasarengan, éta ngagaduhan kinerja presipitasi anu rendah sareng kasaluyuan kimia universal.

    Fitur Key

    Rate Tingkat nyerep protéin anu lemah pisan, lumaku pikeun produk biologis getih;

    Resistance tahan korosi, résistansi suhu luhur, résistansi oksidasi, kalayan kimia anu saé adaptasi;

    ◇ Ngalangkungan uji integritas 100%, ngalangkungan bilas cai anu murni, henteu aya héd serat;

    ◇ Low endapan;

    Aplikasi Khas

    ◇ sterilisasi cairan protéin tinggi tina Vaksin, produk biologis sareng getih;

    ◇ Stérilisasi ubar ageung steril;

    ◇ Ngandung sterilisasi larutan masalah surfaktan;

    Fil Sedeng disaring;

    Fil Saringan cair suhu luhur;

    Spésifikasi Konci

    Rating Peunteun ngaleupaskeun: 0.2, 0.45, 1.0, 3.0, 5.0 (satuan: um)

    Area Area saringan anu épéktip: lapisan tunggal lay0.6 / 10 ”

    Diameter Diaméter luar: 69mm, 83mm, 130mm

    Pamastian kualitas

    ◇ Endotoxin: <0.25EU / ml

    ◇ Nyaring: kartrid <0,03g / 10 "

    ◇ Tahan ka sterilisasi uap anu diulang (langkung ti 50 kali) dina kaayaan henteu aya beban

    Pangwangunan Bahan

    ◇ Saringan sedeng: Hydrophilic PVDF

    ◇ Dukungan / solokan: PP

    ◇ Inti sareng kandang: PP

    ◇ O-ring: tingali daptar kartrid

    ◇ Metode segel: lebur

    Kaayaan Operasi

    Temperature Suhu kerja maksimal: ≤90 ° C

    ◇ Kaayaan steril: 121 ° C 30min / waktos

    Difference Bédana tekanan kerja maksimum: 0.42Mpa / 25 ° C

    Émbaran mesen

    YCF-- □ - ◎ - ◇ - ○ - ☆ - △

     

     

     

    Henteu

    Peunteun panyabutan (μm)

    Henteu

    Panjangna

    Henteu

    Tutup tungtung

    Henteu

    Bahan O-ring

    002

    0,2

    5

    5 "

    A

    215 / rata

    S

    Karét silikon

    004

    0,45

    1

    10 "

    B

    Duanana tungtung datar / duanana tungtung ngalirkeun

    E

    EPDM

    006

    0,65

    2

    20 "

    F

    Duanana tungtung datar / hiji tungtung disegel

    B

    NBR

    010

    1.0

    3

    30 "

    H

    Batin O-ring / datar

    V

    Karét fluorin

    020

    2.0

    4

    40 "

    J

    222 palapis stainless steel / rata

    F

    Karét fluor dibungkus

    030

    3.0

     

     

    K

    222 palapis stainless steel / fin

     

     

    050

    5.0

     

     

    M

    222 / rata

     

     

    100

    10

     

     

    P

    222 / fin

     

     

     

     

     

     

    Q

    226 / fin

     

     

     

     

     

     

    O

    226 / rata

     

     

     

     

     

     

    R

    226 palapis stainless steel / fin

     

     

     

     

     

     

    W

    226 palapis stainless steel / rata

     

     

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali