PTFE Pleated Filter Cartridge

  • Hydrophilic PTFE Filter Cartridge

    Cartridge Filter PTFE Hydrophilic

    Média saringan kartrid séri YWF mangrupikeun mémbran PTFE hidrofilik, tiasa nyaring pelarut polar-konsentrasi rendah. Aranjeunna gaduh kasaluyuan kimia universal, lumaku pikeun sterilisasi pelarut sapertos alkohol, keton, sareng éster. Ayeuna, aranjeunna seueur diterapkeun di apoték, pangan, industri kimia, sareng éléktronika. Kartrid YWF nunjukkeun résistansi panas anu hadé, éta tiasa teras-terasan dianggo dina sterilisasi uap online atanapi desinféksi tekanan tinggi. Kartrid YWF ogé ngagaduhan épisiénsi interception tinggi, jaminan luhur, sareng umur jasa panjang.

  • Hydrophobic PTFE filter cartridge

    Kartrid filter PTFE hidropopik

    Média filter kartrid séri NWF mangrupikeun mémbran PTFE hidrofobik, lumaku pikeun saringan sateuacan sareng panyaring tina gas sareng pelarut. Mémbran PTFE gaduh hidophobisitas anu kuat, kapasitas tahan érosi cai na nyaéta 3,75 kali langkung kuat tibatan PVDF biasa, janten lumaku pikeun saringan pre-filter sareng panyaringan anu tepat sareng sterilisasi pelarut, aranjeunna seueur diterapkeun di apoték, pangan, industri kimia, sareng éléktronika. Kartrid NWF nunjukkeun résistansi panas anu hadé, éta tiasa teras-terasan dianggo dina sterilisasi uap online atanapi desinféksi tekanan tinggi. Éta ogé ngagaduhan épisiénsi interception tinggi, garansi tinggi, sareng umur panjang jasa.