PP Plyated Filter Cartridge

  • PP (polypropylene) filter cartridge

    PP (polipropilén) saringan kartrid

    Polipropilén Pleated Cartridge

    Kartrid filter polipropilén tepatna diproduksi pikeun panggunaan dina aplikasi filtrasi kritis dina dahareun, farmasi, biotéh, susu, inuman, panyeduh, semikonduktor, pangobatan cai & industri prosés anu nungtut.

     

  • Spun boned filter cartridges

    Dipintal kartrid saring boned

    Cartridge Filter Spun Bonded diwangun ku serat polipropilén 100%. Seratna parantos diintip sacara ati-ati pikeun ngawangun kapadetan gradién leres ti luar ka permukaan jero. Kartrid saringan sayogi sareng inti sareng tanpa vérsi inti. Struktur anu unggul tetep integral sanajan dina kaayaan operasi anu parah sareng teu aya hijrah média. Serat polipropilén ditiup teras-terasan dina inti inti anu dibentuk, tanpa aya pengikat, résin atanapi pelumas.

  • 0.45micron pp membrane pleated filter cartridge for water treatment

    0.45micron pp mémbran pleated filter cartridge kanggo perawatan cai

    Média saringan kartrid séri HFP didamel tina mémbran serat poros PP anu termal-disemprot, nawiskeun kapasitas nyepeng kokotor anu langkung ageung tibatan kartrid konvensional. Pori-pori hirarkisna dirancang janten laun-laun langkung saé, nyegah permukaan kartrid tina diblokir sareng manjangkeun umur jasa tina kartrid.

  • PP meltblown filter cartridge

    Cartridge filter lebur PP

    Saringan dilebur PP didamel tina 100% serat superfine PP ku cara nyemprotkeun termal sareng kusut tanpa perekat kimia. Serat sacara bébas dianut nalika mesin diputer, pikeun ngawangun struktur mikro-poros diménsi. Struktur anu padet sacara progresif nampilkeun bédana tekanan leutik, kapasitas nyepeng kokotor anu kuat, épisiensi saringan tinggi, sareng umur panjang jasa. Saringan dilebur PP sacara épéktip tiasa ngaleungitkeun padet anu ditangguhkeun, partikulat, sareng karat tina cairan.