PP (polipropilén) saringan kartrid

Pedaran pondok:

Polipropilén Pleated Cartridge

Kartrid filter polipropilén tepatna diproduksi pikeun panggunaan dina aplikasi filtrasi kritis dina dahareun, farmasi, biotéh, susu, inuman, panyeduh, semikonduktor, pangobatan cai & industri prosés anu nungtut.

 


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Sapotong
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Kartrid filter polipropilén tepatna diproduksi pikeun panggunaan dina aplikasi filtrasi kritis dina dahareun, farmasi, biotéh, susu, inuman, panyeduh, semikonduktor, pangobatan cai & industri prosés anu nungtut.

    Kartrid lipit polipropilén nganggo téknologi média microfiber dénsitas gradién anu pang anyarna pikeun nyayogikeun kombinasi peunteun micron anu saé, tingkat aliran tinggi, sareng kapasitas nyepeng kontaminan tinggi. Kombinasi khusus média polipropilén kalayan variasi diaméter serat nyiptakeun matriks kapadetan gradién, mimitian ti kabuka luar sareng langkung saé dina jero, sahingga nyayogikeun saringan dina saringan, anu tiasa ningkatkeun kapasitas kontainer & kaluaran.

    Sakabéh komponén anu digunakeun dina prosés manufaktur sacara biologis aman, kimia teu kaurus sareng minuhan FDA sareng sarat kualitas internasional anu sanés. Polipropilén nawiskeun kasaluyuan kimia anu lega pisan sahingga cocog pikeun seueur aplikasi.

     

    Spésifikasi Konci

    ◇ Peunteun ngaleupaskeun: 0.1, 0.2, 0.45, 0.65, 0.8, 1.0, 3.0, 5.0, 10, 20, 30, 60 (hijian: μm)

    ◇ Area saringan épéktip: 0,4 ~ 2.0 m2  / 10 "

    ◇ Luar diaméterna: 69 mm, 83 mm, 130 mm

     

    Kaayaan Operasi

    ◇ Suhu kerja maksimum: 80 ° C

    Temperature Suhu stérilisasi: 121 ° C; 30 menit

    Difference Bédana tekanan positip maksimum: 0,42 MPa, 25 ° C

    Difference Bédana tekanan négatip maksimum: 0,28 MPa, 60 ° C

    Dis Disinféksi termal: 75 ~ 85 ° C, 30 menit

    Pamastian kualitas

    Filtrat: <10 mg per 10 inci kartrid (Φ69)

    Kaamanan kasehatan: saluyu sareng produk wading anu aya hubunganana sareng proyek detékioin

     

    Émbaran mesen

    HPP-- □ --H-- ○ - ☆ - △

    Henteu

    Peunteun panyabutan (μm)

    Henteu

    Panjangna

    Henteu

    Tutup tungtung

    Henteu

    Bahan O-ring

    001

    0,1

    5

    5

    A

    215 / rata

    S

    Karét silikon

    002

    0,2

    1

    10

    B

    Duanana tungtung datar / duanana tungtung ngalirkeun

    E

    EPDM

    004

    0,45

    2

    20

    F

    Duanana tungtung datar / hiji tungtung disegel

    B

    NBR

    006

    0,65

    3

    30

    H

    Batin O-ring / datar

    V

    Karét fluorin

    008

    0,8

    4

    40

    J

    222 palapis stainless steel / rata

    F

    Karét fluor dibungkus

    010

    1.0

    K

    222 palapis stainless steel / fin

    030

    3.0

    M

    222 / rata

    050

    5.0

    P

    222 / fin

    100

    10

    Q

    226 / fin

    200

    20

    O

    226 / rata

    300

    30

    R

    226 palapis stainless steel / fin

    600

    60

    W

    226 palapis stainless steel / rata


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali