kelas farmasi 0,45 micron ptfe kalayan filtrasi mutlak 99,99%

Pedaran pondok:

Saring kartrid PTFE hidrofobik aya 100% integritas anu diuji. Éta didamel

tina hiji -muter steril mémbran polytetroflucted dimekarkeun éta nawiskeun kimia anu lega

Kasaluyuan, luas filter anu langkung luhur sareng flowrates tinggi dina tetes lowpressure. Sareng low

Ékstrak.

 


Detil Produk

Tanda Produk


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali