PES Pleated Filter Cartridge

  • PES (Poly Ether Sulphone) Filter Cartridge

    PES (Poli éter Sulphone) Saringan kartrid

    Kartrid séri SMS didamel tina mémbran hidropilik PES anu diimpor. Aranjeunna gaduh kasaluyuan kimia universal, kisaran PH 3 ~ 11. Éta ngagaduhan efisiensi tinggi, jaminan tinggi, sareng umur jasa anu panjang, lumaku pikeun apoték, pangan, industri kimia, éléktronika, sareng bidang anu sanés. Sateuacan pangiriman, unggal kartrid parantos ngalaman uji integritas 100%, pikeun mastikeun épisiénsi saringan produk. Kartrid SMS tahan ka uap online anu diulang-ulang atanapi disinféksi tekanan tinggi.

  • High Particle Holding Polyethersulphone Cartridge

    Partikel Tinggi Nyekel Cartridge Polyethersulphone

    Cartridge séri HFS didamel tina séri Dura hidropilil asymmetric sulfonated PES. Aranjeunna gaduh kasaluyuan kimia universal, kisaran PH 3 ~ 11. Éta nganggo throughput ageung, kapasitas nyepeng kokotor ageung, sareng umur jasa anu panjang, lumaku pikeun apoték bio, pangan & inuman & bir, sareng bidang sanésna. Sateuacan pangiriman, unggal kartrid parantos ngalaman uji integritas 100%, pikeun mastikeun épisiénsi saringan produk. Kartrid HFS tahan ka uap online anu diulang-ulang atanapi desinféksi tekanan tinggi, minuhan sarat asépis tina GMP versi anyar.

  • 0.22 micron pes membrane pleated filter cartridge used for chemical raw material filtration

    0,22 micron pes mémbran kartrid lipit panyaring lipet dianggo pikeun tapis bahan baku kimia

    Kartrid séri NSS didamel tina séri Mikro hidropilik sémmétris sulfonated PES. Aranjeunna gaduh kasaluyuan kimia universal, kisaran PH 3 ~ 11. Éta nganggo throughput ageung sareng umur jasa anu panjang, lumaku pikeun apoték bio-farmasi sareng bidang sanésna. Sateuacan pangiriman, unggal kartrid parantos ngalaman uji integritas 100%, pikeun mastikeun épisiénsi saringan produk. Kartrid NSS tahan ka uap online anu diulang-ulang atanapi desinféksi tekanan tinggi, minuhan sarat asépis GMP versi anyar.

  • Medical Industry 0.22 Micron PES Membrane Folded Cartridge Filter

    Industri Médis 0,22 Micron PES Membrane Dilipet Cartridge Filter

    PES saringan cai pleated didamel tina lapisan dukungan jero sareng luar lipit anu diwangun ku impor fluorida poliétésulfon, lawon non-anyaman atanapi layar sutra. Cangkang cangkang, batang tengah sareng tutup tungtung didamel tina polipropilén, sacara umum dibentuk ku téknologi las panas ngalembereh, produkna teu aya polusi sareng héd média.

     

  • High Efficiency PES Pleated Filter Cartridges

    Kekecapan Tinggi PES Pleated Cartridges Filter

    Efisiensi Tinggi Pleated Filter Cartridges Fitur sareng Spésifikasi

    • Pabrik Filter nawiskeun kelas paling luhur, 90% sareng 99,98% kartrid épisién dina pasaran ayeuna
    • Média urang didamel di-bumi dina padoman anu ketat pikeun mastikeun konsistensi
    • Pangujian di-bumi lengkep sareng Kapiler Aliran Porométer ngajamin produk anu unggul sareng konsisten
    • Kalayan peringkat 8-mikron sareng sababaraha panjang pikeun mastikeun kami ngahasilkeun unsur anu anjeun peryogikeun
    • Cartridges parantos nganggo pita tungtung anu kabeungkeut sacara termal sareng kelim média dilas ultrasonik kanggo konstruksi sapotong
    • Jumlah maksimum média dipasang dina unggal saringan tanpa pleat blinding pikeun ningkatna kapasitas muat kokotor
    • Cartridges mangrupikeun 100% polipropilén — média, panunjang jero sareng luar sareng tutup tungtung
    • Sadaya média sareng matéri anu digunakeun dina produksi cocog sareng Judul FDA 21
    • Kartrid diwangun dina lingkungan kamar anu bersih
    • Kartrid tiasa dipesen ku bilas akhir cai 18 mega ohm
    • Final, konstruksi sapotong dugi ka 40 "panjang mastikeun jalan pintas nol