Cartridge saring lipit nilon

Pedaran pondok:

Kartrid séri EBM / EBN didamel tina hidrililik nilon N6 sareng mémbran N66, gampang dibaseuhan, ku kakuatan tarik anu kuat sareng kateguhan, disolusi rendah, kinerja résistansi pelarut anu saé, kalayan kasaluyuan kimia universal, khususna cocog pikeun rupa-rupa pelarut sareng fitrasi kimia .


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Sapotong
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Kartrid séri EBM / EBN didamel tina hidrililik nilon N6 sareng mémbran N66, gampang dibaseuhan, ku kakuatan tarik anu kuat sareng kateguhan, disolusi rendah, kinerja résistansi pelarut anu saé, kalayan kasaluyuan kimia universal, khususna cocog pikeun rupa-rupa pelarut sareng fitrasi kimia .

    Fitur Key

    ◇ Membran gaduh résistansi alkali anu kuat, kateguhan anu saé sareng eusi terlutioin anu rongkah handap;

    ◇ Ngalangkungan uji integritas 100%, ngalangkungan bilas cai murni anu luhur, henteu aya serat héd;

    ◇ Hidrofilika alami tanpa pre-wetting;

    ◇ Tahan ka aséton, alkohol sareng saringan pelarut organik sanés;

    Aplikasi Khas

    Chemicals Bahan kimia murni, keton, éster, éter, alkohol sareng filtrasi cair basa alkali;

    Equipment Alat-alat cai ultrapure, CD, tampilan sareng filtrasi cai ultrapure polysilicon;

    ◇ Cai murni, cai mineral, jus buah, bir sareng saringan anggur dina industri tuangeun sareng inuman;

    ◇ Stéril apis, indusi, jarum bubuk lyophilized, leyuran panyangga sareng réagen saringan aséptik dina industri farmasi;

    Pangwangunan Bahan

    ◇ Sedeng saringan: Nylon N6 / N66

    ◇ Dukungan / solokan: PP

    ◇ Inti sareng kandang: PP

    ◇ O-ring: tingali daptar kartrid

    ◇ Metode segel: lebur

    Kaayaan operasi

    Temperature Suhu ngagawekeun: ≤80 ° C

    Temperature Suhu stérilisasi: 121 ° C 30 menit

    Difference Bédana tekanan positip maksimum: 0.45Mpa, 25 ° C

    Difference Bédana tekanan négatip maksimum: 0.21Mpa, 25 ° C

    Spésifikasi Konci

    Rating Peunteun ngaleupaskeun: 0.2, 0.45, 0.65, 1.0, 3.0, 5.0 (satuan: um)

    Area Area saringan anu épéktip: lapisan tunggal lay0.6 / 10 ”

    Diameter Diaméter luar: 69mm, 83mm, 130mm

    Pamastian kualitas

    ◇ Endotoxin: <0.25EU / ml

    ◇ Nyaring: <0,03mg per 10 "

    Émbaran mesen

    N6: EBM-- □ - ◎ - ◇ - ○ - ☆ - △

    N66: EBN --- □ - ◎ - ◇ - ○ - ☆ - △

     

     

     

    Henteu

    Peunteun panyabutan (μm)

    Henteu

    Panjangna

    Henteu

    Tutup tungtung

    Henteu

    Bahan O-ring

    002

    0,2

    5

    5 "

    A

    215 / rata

    S

    Karét silikon

    004

    0,45

    1

    10 "

    B

    Duanana tungtung datar / duanana tungtung ngalirkeun

    E

    EPDM

    006

    0,65

    2

    20 "

    F

    Duanana tungtung datar / hiji tungtung disegel

    B

    NBR

    010

    1.0

    3

    30 "

    H

    Batin O-ring / datar

    V

    Karét fluorin

    020

    2.0

    4

    40 "

    J

    222 palapis stainless steel / rata

    F

    Karét fluor dibungkus

    030

    3.0

     

     

    K

    222 palapis stainless steel / fin

     

     

    050

    5.0

     

     

    M

    222 / rata

     

     

    100

    10

     

     

    P

    222 / fin

     

     

     

     

     

     

    Q

    226 / fin

     

     

     

     

     

     

    O

    226 / rata

     

     

     

     

     

     

    R

    226 palapis stainless steel / fin

     

     

     

     

     

     

    W

    226 palapis stainless steel / rata

     

     

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali