Cartridge Filter Mémbran Membran

  • Nylon pleated filter cartridge

    Cartridge saring lipit nilon

    Kartrid séri EBM / EBN didamel tina hidrililik nilon N6 sareng mémbran N66, gampang dibaseuhan, ku kakuatan tarik anu kuat sareng kateguhan, disolusi rendah, kinerja résistansi pelarut anu saé, kalayan kasaluyuan kimia universal, khususna cocog pikeun rupa-rupa pelarut sareng fitrasi kimia .