Cartridge Filter Metal

  • Titanium Filter cartridge

    Titanium Filter kartrid

    Saringan titanium keropos didamel tina titanium ultrapure ngagunakeun prosés khusus ngalangkungan sinter. Struktur porosna seragam sareng stabil, ngagaduhan porositas tinggi sareng épisiénsi panganteur tinggi. Saringan titanium ogé suhu henteu peka, anticorrosive, mékanis pisan, régeneratif, sareng awét, lumaku pikeun nyaring sababaraha rupa gas sareng cairan. Khususna seueur dianggo ngaleupaskeun karbon dina industri apoték.

  • Folding Stainless Steel filter Element

    Tilepan elemen saringan stainless steel

    Cartridge filter tilepan stainless steel mangrupikeun saringan bahan SS lengkep anu dilas ku las busur argon. Éta utamina didamel ku bahan saringan logam tina domestik, serat SS impor sinter dirasakan, serat nikel dirasai, SS bolong khusus, SS disaring bolong lima lapisan sareng SS disaring tujuh lapisan bolong, résistansi panas anu saé sareng kinerja résistansi tekanan, éta mangrupikeun pilihan anu pangsaéna tina nyaring cairan.