kartrid filter aliran luhur

Pedaran pondok:

Diaméterna gedéna kalayan area saringan ageung insures pikeun ngirangan jumlah kartrid panyaring sareng diménsi perumahan anu diperyogikeun. Umur jasa anu panjang sareng tingkat aliran tinggi ngahasilkeun investasi anu lemah sareng kirang tanaga tanaga dina seueur aplikasi.


Detil Produk

Tanda Produk

1

Cartridge filter aliran tinggi

Éta ngagaduhan diameter 6 inci / 152mm ageung, sareng teu aya coreless, tunggal kabuka kalayan pola jero ka luar.

Thediaméterna ageung kalayan luas saringan ageung insures pikeun ngirangan jumlah saringan kartrid sareng ukuran perumahan diperlukeun. Umur jasa panjang tur luhur laju aliran ngahasilkeun investasi anu lemah sareng kirang tanaga tanaga dina seueur aplikasi. 

Fitur Key

Structure Struktur liang gradién;

◇ Hingga 70m³ / h laju aliran per saringan kartrid pikeun cai tapis;

◇ Konfigurasi aliran luar ka luar sadayana kacemar dicekel dina saringan bérés bérés tunggal;

Design Desain aréa permukaan luhur nyayogikeun tingkat aliran anu alus teuing sareng umur jasa diperpanjang bari ngajaga efisiensi partikleremoval tinggi;

◇ Pangwangunan coreless pikeun ngaminimalkeun pembuangan limbah;

◇ Sadia dina 20 "/ 508mm, 40" / 1016mm sareng 60 "/ 1524mm panjangna;

Aplikasi Khas

◇ Prefiltration of RO, Pretreatment tina cai laut desalination;

◇ Saringan cai kondensat, pamulihan cai panas dina pembangkit listrik;

◇ API, pangleyur, sareng saringan cai di pasar BioPharm;

◇ Saringan cai botol, Fruktosa tinggi, minyak tuang, minuman ringan, sareng susu;

◇ Cét sareng palapis, Pétrokimia, Kilang Kilang;

◇ Mikroelektronika, pilem, serat sareng résin;

Pangwangunan Bahan

◇ Sedeng saringan: PP, serat Kaca, PP ngalembereh ditiup

◇ Dukungan / solokan: PP

◇ Inti sareng kandang: PP

◇ O-ring: tingali daptar kartrid

◇ Metode segel: lebur

Kaayaan Operasi

  Sedeng Polipropilén Sedeng Serat Kaca PP ngalembereh ditiup
Suhu kerja maksimal 80 ° C 65 ° C 120 ° C
Tekanan bédana maksimum 3,4bar 80 ° C 1.03bar 65 ° C 3,4bar 120 ° C
Disarankeun ngarobih tekanan diferensial: 2.4bar 20 ° C

Spésifikasi Konci

Rating Peunteun panyabutan: 1.0, 5.0, 10, 20, 50, 70, 100 (unit: μm)

Caps Tungtung tutup: Kaca dieusian PP

◇ Diaméter luar: 6 "/ 152mm

◇ Disarankeun aliran maksimum cai: 20 "660LPM / 40 "1300LPM / 60 "1900LPM

Pesenan inpormasis

PPD-- □ - ○ --H-- ☆ - △ - ♡

 

 

 

Henteu

Sedeng saringan

Henteu

Peunteun panyabutan (μm)

Henteu

Panjangna

Henteu

Modeu panyambungna

P

PP

010

1.0

2

20 "

N

Tekanan batin

G

Serat gelas

050

5.0

4

40 "

W

Tekanan éksternal

R

PP ngalembereh ditiup

100

10

6

60 "

 

 

 

 

200

20

 

 

 

 

500

50

 

 

Henteu

Tutup tungtung

 

 

700

70

 

 

 

 

 

 

100H

100

 

 

 

 

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali