Cartridge filter mémbran kaca Firber

Pedaran pondok:

Kartrid saringan séri ieu didamel tina serat kaca superfine, nunjukkeun kapasitas nyepeng kokotor anu luhur pisan, lumaku pikeun saringan sateuacanna gas sareng cairan. Kusabab kamampuan nyerep protéin ultralow, éta ogé seueur dianggo dina bio-apoték.


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Sapotong
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Gerbang Serat Gelas Pleated

    Kartrid saringan séri ieu didamel tina serat kaca superfine, nunjukkeun kapasitas nyepeng kokotor anu luhur pisan, lumaku pikeun saringan sateuacanna gas sareng cairan. Kusabab kamampuan nyerep protéin ultralow, éta ogé seueur dianggo dina bio-apoték.

    Fitur Key

    Porositas tinggi, tekanan diferensial leutik, kapasitas nyekel kokotor anu kuat, umur panjang;

    Kalayan kasaluyuan kimia universal sareng tiasa nyaring asam-buktina, tahan alkali, korosi cairan résistansi sareng pelarut organik;

    Struktur jero lipet kalayan luas saringan ageung, laju aliran gancang sareng kamampuan nyerep protéin rendah, ningkatkeun tingkat aliran sareng épisiensi saringan;

    Pangwangunan Bahan

    ◇ Saringan sedeng: Serat gelas superfine (GF)

    ◇ Dukungan / solokan: PP

    ◇ Inti sareng kandang: PP

    ◇ O-ring: tingali daptar kartrid

    ◇ Metode segel: lebur

    Aplikasi Khas

    ◇ Ngaluarkeun minyak, partikel, sareng kokotor tina hawa anu dikomprés;

    ◇ Pra-saringan hawa sareng filtrasi tepat dina lapangan fermentasi;

    ◇ Ngaleupaskeun puing-puing sél sareng padet anu ditangguhkeun dina médan bio-apoték;

    Kaayaan Operasi

    ◇ Suhu kerja maksimum: 80 ° C

    Temperature Suhu stérilisasi: 121 ° C; 30 menit

    Difference Bédana tekanan positip maksimum: 0,42 MPa, 25 ° C

    Difference Bédana tekanan négatip maksimum: 0,28 MPa, 60 ° C

    Spésifikasi Konci

    Rating Peunteun panyabutan: 0.45, 0.7, 1.2, 3.0, 5.0, 10 (unit: μm)

    ◇ Area saringan épéktip: 0,4 ~ 2.0 m2  / 10 "

    Diameter Diaméter luarna: 69 mm, 83 mm, 130 mm

    Émbaran mesen

    SCC-- □ --H-- ○ - ☆ - △

     

     

     

    Henteu

    Peunteun panyabutan (μm)

    Henteu

    Panjangna

    Henteu

    Tutup tungtung

    Henteu

    Bahan O-ring

    004

    0,45

    5

    5 "

    A

    215 / rata

    S

    Karét silikon

    006

    0,7

    1

    10 "

    B

    Duanana tungtung datar / duanana tungtung ngalirkeun

    E

    EPDM

    010

    1.2

    2

    20 "

    F

    Duanana tungtung datar / hiji tungtung disegel

    B

    NBR

    030

    3.0

    3

    30 "

    H

    Batin O-ring / datar

    V

    Karét fluorin

    050

    5.0

    4

    40 "

    J

    222 palapis stainless steel / rata

    F

    Karét fluor dibungkus

    100

    10

     

     

    K

    222 palapis stainless steel / fin

     

     

     

     

     

     

    M

    222 / rata

     

     

     

     

     

     

    P

    222 / fin

     

     

     

     

     

     

    Q

    226 / fin

     

     

     

     

     

     

    O

    226 / rata

     

     

     

     

     

     

    R

    226 palapis stainless steel / fin

     

     

     

     

     

     

    W

    226 palapis stainless steel / rata

     

     

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali