Cartridge Filter Membran Kayu Bakar

  • Glass Firber membrane filter cartridge

    Cartridge filter mémbran kaca Firber

    Kartrid saringan séri ieu didamel tina serat kaca superfine, nunjukkeun kapasitas nyepeng kokotor anu luhur pisan, lumaku pikeun saringan sateuacanna gas sareng cairan. Kusabab kamampuan nyerep protéin ultralow, éta ogé seueur dianggo dina bio-apoték.