Saringan Tés Integritas

  • filter integrity tester

    tés integritas saringan

    Integtest ® Serial Integrity Tester dirancang pikeun uji integritas saringan sareng sistem filter. Tés dipanggihan pikeun verifikasi saringan sterilisasi dina FDA, syarat Farmakopoeia State sareng spesifikasi GMP. V4.0 Integrity Tester kompak, gunana dianggo, sareng instrumen uji integritas otomatis otomatis, anu ngalaksanakeun titik gelembung, aliran difusi, titik gelembung anu ditingkatkeun, sareng tés dumasar-cai pikeun saringan hidrofobik. Peluncuran domestik munggaran uji integritas pikeun waterbased tés pikeun saringan hidrofobik pikeun nyumponan kabutuhan pelanggan anu béda.