tés integritas saringan

Pedaran pondok:

Integtest ® Serial Integrity Tester dirancang pikeun uji integritas saringan sareng sistem filter. Tés dipanggihan pikeun verifikasi saringan sterilisasi dina FDA, syarat Farmakopoeia State sareng spesifikasi GMP. V4.0 Integrity Tester kompak, gunana dianggo, sareng instrumen uji integritas otomatis otomatis, anu ngalaksanakeun titik gelembung, aliran difusi, titik gelembung anu ditingkatkeun, sareng tés dumasar-cai pikeun saringan hidrofobik. Peluncuran domestik munggaran uji integritas pikeun waterbased tés pikeun saringan hidrofobik pikeun nyumponan kabutuhan pelanggan anu béda.


Detil Produk

Tanda Produk

Saringan Tés Integritas

Integtest ® Serial Integrity Tester dirancang pikeun uji integritas saringan sareng sistem filter. Tés dipanggihan pikeun verifikasi saringan sterilisasi dina FDA, syarat Farmakopoeia State sareng spesifikasi GMP. V4.0 Integrity Tester kompak, gunana dianggo, sareng instrumen uji integritas otomatis otomatis, anu ngalaksanakeun titik gelembung, aliran difusi, titik gelembung anu ditingkatkeun, sareng tés dumasar-cai pikeun saringan hidrofobik. Peluncuran domestik munggaran uji integritas pikeun waterbased tés pikeun saringan hidrofobik pikeun nyumponan kabutuhan pelanggan anu béda.

Fitur Key

◇ Tanda tangan éléktronik ilmiah sareng klasifikasi pikeun ngabédakeun tanggung jawab kalayan gampang, sareng nyegah operasi palsu;

◇ Paparan data uji sareng kurva sacara real waktos, ngawaskeun sadaya prosés tés;

◇ Nyayogikeun fungsi set percetakan otomatis, pangguna tiasa beroperasi langkung saderhana sareng merenah;

Test Tés Dumasar Cai (WH) pikeun Saringan Hidropobik: ngagunakeun cai dimurnikeun salaku cairan tés tibatan IPA sareng Étanol, sahingga tiasa nyingkahan jumlah kontaminasi étanol atanapi IPA nalika tés saringan;

◇ Instruménna tiasa nyimpen 500 catetan sajarah sareng kurva;

Spésifikasi Konci

Modél

IntegtestV4.0

 

 

kakuatan

100-240VAC, 50 / 60Hz, 110W

Tekanan kerja maksimal

9999mbar

Tekanan kerja minimum

1000mbar

Diménsi

400mm (panjang) X380mm (Jerona) X335mm (Jangkungna)

Tekanan tés

500-6900 mbar

Akurasi tés

D: ± 4%; BP: ± 50mbar
V tina WH: ± 4%
Volume hulu: ± 4%

Kaayaan damel

Suhu: 20 ℃ ± 15 ℃; Uap: 45 ± 35%

Waktos tés

Tés volume hulu: 5min ± 2min;
Tés D gancang: 10min ± 2min

 

Tés BP basa: 15min ± 2min
Tés ditingkatkeun: 20min ± 2min
WH: 30min ± 2min

Daptar cetak

Parameter input & data kaluaran sareng hasilna Cina

Catetan Sejarah

500 rékaman tés + kurva grafis

LCD

5,7 ″; TFT, monokular

Tipe I / O

RS232

Bahasa tina ménu

Cina atanapi Inggris

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali