Perumahan Nyaring

  • Stainless Steel Filter Housing

    Perumahan Saringan stainless steel

    Serangkaian saringan QDY / QDK saringan stainless steel nyaéta saringan stainless steel 304 atanapi 316L, ngagaduhan desig anu wajar, struktur kompak sareng bentuk anu elegan, sareng tiasa miceun faceplate, henteu ngagaduhan sudut maot, beberesih instalasi gampang sareng merenah. Permukaan jero digosok halus, minuhan sarat tingkat kasihatan sareng saluyu sareng standar GMP. Saringan QDY / QDK seueur dianggo dina ubar, makanan, industri kimia, éléktronika, sareng industri perlindungan lingkungan. Saringan QDY mangrupikeun séri filtrasi cair sareng saringan QDK mangrupikeun séri filtrasi gas.

  • Jacket Type Electronic Heater

    Éléktronik Tipe Jakét

    Pikeun nyumponan sarat GMP énggal, janten R& D sareng desain séri jaket tipe mesin pemanas éléktronik, instrumen na diwangun ku bahan pemanasan komposit anu hadé sareng unit kontrol. Éta parantos seueur dianggo dina biotéhnologi, industri farmasi sareng éléktronika, ngahontal kauntungan sosial sareng ékonomi anu saé.

  • TC Series carbon removal filter housing

    Perumahan saringan panyabutan karbon TC Series

    Séri saringan saringan stainless steel digolongkeun kana mobil anu tilas sareng mobil leutik. Perumahan saringan gaduh bukaan luhur & handap sareng bukaan kénca & katuhu dua jinis. The kartrid nganggo saringan titanium sintered, panyambungna konvensional gaduh 226 sekrup sareng M20 sekrup, spésifikasi khusus tiasa numutkeun syarat konsumén pikeun ngararancang sareng ngarobih.