Cartridge panyaring karbon

Pedaran pondok:

Cartridge filter karbon kami anu diaktipkeun dibentuk nganggo extruding denda karbon sareng bahan kelas binders. Cai mibanda kinerja adsorpsi partikel karbon anu hadé, sareng ogé tiasa nyingkahan kakurangan bubuk karbon aktif aktif karbon, sacara efektif tiasa ngaleungitkeun residu klorin, bau sareng zat organik dina cairan atanapi gas.


Detil Produk

Tanda Produk

Cartridge filter karbon kami anu diaktipkeun dibentuk nganggo extruding denda karbon sareng tuangeun beungkeutan kelas. Éta ngagaduhan performa adsorpsi partikel karbon anu hadé, sareng ogé tiasa nyingkahan kakurangan aktif karbon pelepasan bubuk karbon, sacara épéktip miceun residu klorin, bau sareng zat organik dina cairan atanapi gas.

Fitur Key

Capacity Kapasitas adsorptive alus teuing, épisiénsi ngaleupaskeun partikel tinggi;

◇ Épéktip miceun residu klorin, bau sareng bahan organik;

◇ Teu aya sékrési bubuk karbon;

Life Umur jasa panjang;

Pressure tekanan diferensial rendah, stabilitas aliran cai;

Aplikasi Khas

Treatment Nginum cai nginum;

◇ Plating;

◇ Industri pangan;

Treatment Perlakuan cai industri;

Pangwangunan Bahan

Medium Sedeng saringan: Karbon biasa / karbon cangkang kalapa

Caps Tungtung tutup: PP

◇ Netting: PP

◇ O-ring: Silikon, EPDM, NBR

Spésifikasi Konci

Rating Peunteun ngaleupaskeun: 5.0, 10 (unit: μm)

Diameter Diaméter luar: 20mm, 50mm, 66mm, 70mm, 115mm

Diameter Diaméterna Batin: 28mm, 30mm

◇ Panjangna: 10 ", 20", 30 ", 40"

Kaayaan Operationg

Temperature Suhu kerja maksimum: 52 ° C

Pressure Maksimum tekanan operasig: 17bar

Difference Bédana tekanan maksimum: 7bar 20 ° C

Inpormasi mesen

CTP-- □ --H-- ○ - ☆ - △

 

 

 

Henteu

Peunteun panyabutan (μm)

Henteu

Panjangna

Henteu

Tutup tungtung

Henteu

Gasket

010

1

1

10 "

D

Tungtung kabuka ganda

S

Karét silikon

050

5

2

20 "

M

222 / rata

E

EPDM

100

10

3

30 "

O

226 / rata

B

NBR

 

 

4

40 "

 

 

 

 

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali