Kapsul Saringan

  • capsule filter

    saringan kapsul

    Saringan kapsul nganggo pamrosésan lipit, kalayan struktur kompak sareng luas saring ageung, lumaku pikeun laju aliran alit sareng panyaring solusi volume ageung. Filter disegel ku cara lebur, teu aya lem sareng perekat janten henteu nyababkeun polusi pikeun produk saringan. Aranjeunna bakal ngalaman uji integritas 100%, nyuci cai dimurnikeun, sareng tés tekanan sateuacan dikantunkeun. Sareng aya sababaraha rupa bahan pikeun milih sareng ngagunakeun.