saringan kapsul

Pedaran pondok:

Saringan kapsul nganggo pamrosésan lipit, kalayan struktur kompak sareng luas saring ageung, lumaku pikeun laju aliran alit sareng panyaring solusi volume ageung. Filter disegel ku cara lebur, teu aya lem sareng perekat janten henteu nyababkeun polusi pikeun produk saringan. Aranjeunna bakal ngalaman uji integritas 100%, nyuci cai dimurnikeun, sareng tés tekanan sateuacan dikantunkeun. Sareng aya sababaraha rupa bahan pikeun milih sareng ngagunakeun.


Detil Produk

Tanda Produk

Kapsul Saringan

Fitur Key

Structure Struktur pikaresepeun ningkatkeun kamampuan nyaring kokotor sareng throughput anu luhur, sareng manjangkeun nyaring kahirupan jasa;

◇ Struktur disposable henteu meryogikeun perumahan stainless steel, janten saringanna langkung seueur ekonomis, murah sareng merenah dibandingkeun metode filter konvensional;

Saringan kapsul nganggo pamrosésan lipit, kalayan struktur kompak sareng luas saring ageung, lumaku pikeun laju aliran alit sareng panyaring solusi volume ageung. Filter disegel ku cara lebur, teu aya lem sareng perekat janten henteu nyababkeun polusi pikeun produk saringan. Aranjeunna bakal ngalaman uji integritas 100%, nyuci cai dimurnikeun, sareng tés tekanan sateuacan dikantunkeun. Sareng aya sababaraha rupa bahan pikeun milih sareng ngagunakeun.

◇ Ngaleutikan résidu produk sareng filtrat, éta mangrupikeun pilihan anu paling saé pikeun laboratorium sareng ukuranana leutik

saringan terminal mékanis;
Connection Konéksi dumasar-sekrup, sahingga saringan gampang diganti sareng merenah, sababaraha jinis

panyambungna sayogi pikeun pamilihan;

Aplikasi Khas

◇ Nyaring online tina inkjet ink, inks, solvents, sareng solusi korosif;

◇ Pra-saringan sareng filtrating tepat solusi kultur jaringan ageung sareng laboratorium agén jilid leutik;

◇ Bahan saringan cair sareng pelarut tina pewarna sareng fotoresis dina industri panyimpenan optik;

◇ Pra-saringan sareng panyaringan anu leres ngeunaan hawa, nitrogén, sareng karbon dioksida;

Materi Konstrukion

◇ Saringan sedeng: PP, PES, PTFE, N66, stainless steel

◇ Dukungan / solokan: PP

◇ Inti sareng kandang: PP

◇ O-ring: tingali daptar kartrid

◇ Metode segel: lebur

Kaayaan Operasi

Pressure Tekanan maksimum: 60 psi (4.1 bar), 25 ° C

Temperature Suhu sterilisasi: 121 °, 15 mnt (kabinét desinféksi atanapi tekanan kompor)

Range Kisaran tekanan operasi maksimum: 0,01 ~ 0,25 MPa, 0 ~ 50 ° C

Difference Bédana tekanan maksimum: 0,28 MPa, 0 ~ 25 ° C

Spésifikasi Konci

Rating Peunteun panyabutan: 0.01, 0.02, 0.1, 0.2, 0.45, 1.0, 1.5, 3.0, 5.0, 10 (unit: μm)

◇ Area saringan épéktip: 158 ~ 2000 cm2

◇ Panjang filter: 45 ~ 192cm

Émbaran mesen

EMP-- □ - ○ - ☆ - △ - ♡

 

 

 

Henteu

Sedeng saringan

Henteu

Peunteun panyabutan (μm)

Henteu

Daérah saringan

Henteu

Jumlah bungkus

P

PP

001

0,01

10

1000 cm2

1

1 pcs

S

PES

002

0,02

20

2000 cm2

3

3 pcs

F

PTFE

010

0,1

30

Anu sanésna

6

6 pcs

N

N66

020

0,2

 

 

 

 

S

Beusi sténless

045

0,45

 

 

 

 

 

 

100

1.0

 

 

 

 

 

 

150

1.5

 

 

 

 

 

 

 

300

3.0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

500

5.0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10H

10

 

 

 

 

 

 

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali