Dipintal kartrid saring boned

Pedaran pondok:

Cartridge Filter Spun Bonded diwangun ku serat polipropilén 100%. Seratna parantos diintip sacara ati-ati pikeun ngawangun kapadetan gradién leres ti luar ka permukaan jero. Kartrid saringan sayogi sareng inti sareng tanpa vérsi inti. Struktur anu unggul tetep integral sanajan dina kaayaan operasi anu parah sareng teu aya hijrah média. Serat polipropilén ditiup teras-terasan dina inti inti anu dibentuk, tanpa aya pengikat, résin atanapi pelumas.


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Sapotong
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Saringan PP dipintal didamel tina 100% serat superfine PP ku cara nyemprotkeun termal sareng kusut tanpa perekat kimia. Serat sacara bébas dianut nalika mesin diputer, pikeun ngawangun struktur mikro-poros diménsi. Struktur anu padet sacara progresif nampilkeun bédana tekanan leutik, kapasitas nyepeng kokotor anu kuat, épisiensi saringan tinggi, sareng umur panjang jasa. Saringan dilebur PP sacara épéktip tiasa ngaleungitkeun padet anu ditangguhkeun, partikulat, sareng karat tina cairan.

    Fitur Key

    Struktur lombang jero dina permukaan saringan tiasa ngalihkeun arah cai sareng ngirangan

    résistansi aliran cai;
    Struktur anu padet maju, ningkatkeun kapasitas nyepeng kokotor sareng kahirupan jasa; euweuh serat

    masalah héd;
    Serat superfine PP murni 100%; mastikeun anticorrosion kuat tur saringan tinggi presisi;

    Aplikasi Khas
    Pra-saringan cai nginum, cai mineral, cai osmosis cadangan, sareng cai ultrapure;
    Nyaring asam sareng alkali, panengah farmasi, pelarut organik, sareng solusi imaging dina industri kimia;

    Spésifikasi Konci
    Peunteun ngaleupaskeun: 1.0, 3.0, 5.0, 10, 25, 50, 75, 100, 150 (hijian: μm)
    Suhu kerja maksimum: 82 ° C
    Bédana tekanan maksimum: 0,20 MPa, 21 ° C
    Luar diaméterna: 63 mm, 65 mm, 115mm
    Idiaméterna nner: 28mm, 30mm
    Tungtung cpas: 222, 226 colokan atanapi Tungtung kabuka ganda
    Panjang filter: 9,75 ", 10", 20 ", 30", 40 ", 50", 60 "

    Émbaran mesen
    RPP-- □ --H-- ○ - ☆ - △ - ◎ - ♡

     

     

    Henteu

    Peunteun panyabutan (μm)

    Henteu

    Panjangna

    Henteu

    Tungtung cpas

    Henteu

    Bahan O-ring

    010

    1.0

    0

    9.75

    D

    Tungtung kabuka ganda

    S

    Karét silikon

    030

    3.0

    1

    10

    M

    222 / rata

    E

    EPDM

    050

    5.0

    2

    20

    P

    222 / fin

    B

    NBR

    100

    10

    3

    30

    Q

    226 / fin

    V

    Karét fluorin

    250

    25

    4

    40

    O

    226 / rata

    750

    75

    5

    50

    Henteu

    Diaméterna luar

    100H

    100

    6

    60

    Henteu

    Saringan permukaan

    A

    2,5 "(63mm)

    150H

    150

    B

    PP lebur

    B

    2,55(65mm)

    G

    Motong lebur

    C

    4.5(115mm)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali