0.45micron pp mémbran pleated filter cartridge kanggo perawatan cai

Pedaran pondok:

Média saringan kartrid séri HFP didamel tina mémbran serat poros PP anu termal-disemprot, nawiskeun kapasitas nyepeng kokotor anu langkung ageung tibatan kartrid konvensional. Pori-pori hirarkisna dirancang janten laun-laun langkung saé, nyegah permukaan kartrid tina diblokir sareng manjangkeun umur jasa tina kartrid.


Detil Produk

Tanda Produk

Aliran Tinggi HFP Polipropilén kartrid

Média saringan kartrid séri HFP didamel tina mémbran serat poros PP anu termal-disemprot, nawiskeun kapasitas nyepeng kokotor anu langkung ageung tibatan kartrid konvensional. Pori-pori hirarkisna dirancang janten laun-laun langkung saé, nyegah permukaan kartrid tina diblokir sareng manjangkeun umur jasa tina kartrid.

Fitur Key

◇ Laju petikan gancang; kapasitas nyekel kokotor ageung, interception hirarki, umur panjang;

Materials Bahan impor anu nawiskeun épisiénsi interception tinggi sareng ngajagaan kartrid;

Compatibility Kasaluyuan kimia universal, lumaku pikeun nyaring cairan kentel tinggi kalayan masif padet ditunda;

Aplikasi Khas

◇ Nyaring cairan kentel koloid;

◇ Nyaring solusi budaya sél;

◇ Pra-nyaring sérum sareng produk getih;

◇ Nyaring sirop sareng cairan zymotic;

Pangwangunan Bahan

Medium Sedeng saringan: PP

◇ Dukungan / solokan: PP

◇ Inti sareng kandang: PP

◇ O-ring: tingali daptar kartrid

◇ Metode segel: lebur

Spésifikasi Konci

Rating Peunteun panyabutan: 0.1, 0.2, 0.45, 0.65, 0.8, 1.0, 2.0, 3.0, 5.0, 10 (unit: μm)

◇ Area saringan épéktip: 0,4 ~ 2.0 m2  / 10 "

Diameter Diaméter luarna: 69 mm, 83 mm, 130 mm

Kaayaan Operasi

◇ Suhu kerja maksimum: 80 ° C

Temperature Suhu stérilisasi: 121 ° C; 30 menit

Difference Bédana tekanan positip maksimum: 0,42 MPa, 25 ° C

Difference Bédana tekanan négatip maksimum: 0,28 MPa, 60 ° C

Dis Disinféksi termal: 75 ~ 85 ° C, 30 menit

Émbaran mesen

HFP-- □ --H-- ○ - ☆ - △

 

 

 

Henteu

Peunteun panyabutan (μm)

Henteu

Panjangna

Henteu

Tutup tungtung

Henteu

Bahan O-ring

001

0,1

5

5 "

A

215 / rata

S

Karét silikon

002

0,2

1

10 "

B

Duanana tungtung datar / duanana tungtung ngalirkeun

E

EPDM

004

0,45

2

20 "

F

Duanana tungtung datar / hiji tungtung disegel

B

NBR

006

0,65

3

30 "

H

Batin O-ring / datar

V

Karét fluorin

008

0,8

4

40 "

J

222 palapis stainless steel / rata

F

Karét fluor dibungkus

010

1.0

 

 

K

222 palapis stainless steel / fin

 

 

020

2.0

 

 

M

222 / rata

 

 

030

3.0

 

 

P

222 / fin

 

 

050

5.0

 

 

Q

226 / fin

 

 

100

10

 

 

O

226 / rata

 

 

 

 

 

 

R

226 palapis stainless steel / fin

 

 

 

 

 

 

W

226 palapis stainless steel / rata

 

 

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali