Cartridge Filter PTFE Hydrophilic

Pedaran pondok:

Média saringan kartrid séri YWF mangrupikeun mémbran PTFE hidrofilik, tiasa nyaring pelarut polar-konsentrasi rendah. Aranjeunna gaduh kasaluyuan kimia universal, lumaku pikeun sterilisasi pelarut sapertos alkohol, keton, sareng éster. Ayeuna, aranjeunna seueur diterapkeun di apoték, pangan, industri kimia, sareng éléktronika. Kartrid YWF nunjukkeun résistansi panas anu hadé, éta tiasa teras-terasan dianggo dina sterilisasi uap online atanapi desinféksi tekanan tinggi. Kartrid YWF ogé ngagaduhan épisiénsi interception tinggi, jaminan luhur, sareng umur jasa panjang.


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Sapotong
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Cartridge Polytetrafluoroethylene Hydrophilic

    Média saringan kartrid séri YWF mangrupikeun mémbran PTFE hidrofilik, tiasa nyaring pelarut polar-konsentrasi rendah. Aranjeunna gaduh kasaluyuan kimia universal, lumaku pikeun sterilisasi pelarut sapertos alkohol, keton, sareng éster. Ayeuna, aranjeunna seueur diterapkeun di apoték, pangan, industri kimia, sareng éléktronika. Kartrid YWF nunjukkeun résistansi panas anu hadé, éta tiasa teras-terasan dianggo dina sterilisasi uap online atanapi desinféksi tekanan tinggi. Kartrid YWF ogé ngagaduhan épisiénsi interception tinggi, jaminan luhur, sareng umur jasa panjang.

    ptfe

    Fitur Key

    Welding Las fusi; teu aya émisi objék, low presipitasi, umur panjang;

    ◇ Hidropil stabil, gampang baseuh, kinerja hidrofilik moal turun nalika lumaku waktu ku atanapi parobahan suhu;

    ◇ Single- atanapi ganda-lapisan, struktur padet; endurable pikeun ngulang sterilisasi online;

    ◇ Cartridge wilanganana mandiri, batch produksi tiasa dilacak;
    ◇ Ngalangkungan uji integritas 100%; kualitas aman tur dipercaya;

    Aplikasi Khas

    ◇ Nyaring pelarut kutub konsentrasi-handap sareng sterilisasi;

    ◇ Stérilisasi asam sareng alkali sareng panyabutan partikel;

    Requirements Persyaratan pemurnian dina industri kimia, éléktronika, sareng mikroelektronika;

    ◇ Sterilisasi larutan antibiotik;

    Pangwangunan Bahan

    ◇ Saringan sedeng: Hydrophilic PTFE

    ◇ Dukungan / solokan: PP

    ◇ Inti sareng kandang: PP

    ◇ O-ring: tingali daptar kartrid

    ◇ Metode segel: lebur

    Kaayaan Operasi

    ◇ Suhu kerja maksimum: 90 ° C, 0.20 Mpa

    Temperature Suhu stérilisasi: 121 ° C; 30 menit

    Difference Bédana tekanan positip maksimum: 0,42 MPa, 25 ° C

    Difference Bédana tekanan négatip maksimum: 0,21 MPa, 25 ° C

    Spésifikasi Konci

    Rating Peunteun panyabutan: 0.1, 0.2, 0.45, 0.8, 1.0, 3.0, 5.0 (unit: μm)

    ◇ Area saringan anu épéktip: lapisan tunggal-0.6 / 10 "; lapisan dua kali: ≥ 0,5 / 10"

    Diameter Diaméter luarna: 69 mm, 83 mm, 130 mm

    Pamastian kualitas

    ◇ Ngalangkungan tés réaktipitas biologis USP ka plastik kelas VI

    ◇ Nyaring: <10 mg per 10 inci kartrid (Φ69)

    ◇ Endotoxin: <0,25 EU / ml

    ◇ Tahan ka sterilisasi uap anu diulang (langkung ti 50 kali) dina kaayaan henteu aya beban

    Émbaran mesen

    YWF-- □ - ◎ - ◇ - ○ - ☆ - △

     

     

     

    Henteu

    Peunteun panyabutan (μm)

    Henteu

    Lapisan dukungan

    Henteu

    Tutup tungtung

    Henteu

    Bahan O-ring

    010

    0,1

    H

    Lapisan tunggal

    A

    215 / rata

    S

    Karét silikon

    002

    0,2

    S

    Lapisan dobel

    B

    Duanana tungtung datar / duanana tungtung ngalirkeun

    E

    EPDM

    004

    0,45

    F

    Duanana tungtung datar / hiji tungtung disegel

    B

    NBR

    008

    0,8

    Henteu

    Panjangna

    H

    Batin O-ring / datar

    V

    Karét fluorin

    010

    1.0

    5

    5 "

    J

    222 palapis stainless steel / rata

    F

    Karét fluor dibungkus

    030

    3.0

    1

    10 "

    K

    222 palapis stainless steel / fin

     

     

    050

    5.0

    2

    20 "

    M

    222 / rata

     

     

    3

    30 "

    P

    222 / fin

    Henteu

    Kelas

     

     

    4

    40 "

    Q

    226 / fin

    P

    Apoték

     

     

     

     

    O

    226 / rata

    E

    Éléktronika

     

     

     

     

    R

    226 palapis stainless steel / fin

    G

    Dahareun sareng apoték

     

     

     

     

    W

    226 palapis stainless steel / rata

     

     

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali