Kartrid filter PTFE hidropopik

Pedaran pondok:

Média filter kartrid séri NWF mangrupikeun mémbran PTFE hidrofobik, lumaku pikeun saringan sateuacan sareng panyaring tina gas sareng pelarut. Mémbran PTFE gaduh hidophobisitas anu kuat, kapasitas tahan érosi cai na nyaéta 3,75 kali langkung kuat tibatan PVDF biasa, janten lumaku pikeun saringan pre-filter sareng panyaringan anu tepat sareng sterilisasi pelarut, aranjeunna seueur diterapkeun di apoték, pangan, industri kimia, sareng éléktronika. Kartrid NWF nunjukkeun résistansi panas anu hadé, éta tiasa teras-terasan dianggo dina sterilisasi uap online atanapi desinféksi tekanan tinggi. Éta ogé ngagaduhan épisiénsi interception tinggi, garansi tinggi, sareng umur panjang jasa.

 

 


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Sapotong
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Cartridge Polytetrafluoroethylene Hydrophobic

    Média filter kartrid séri NWF mangrupikeun mémbran PTFE hidrofobik, lumaku pikeun saringan sateuacan sareng panyaring tina gas sareng pelarut. Mémbran PTFE gaduh hidophobisitas anu kuat, kapasitas tahan érosi cai na nyaéta 3,75 kali langkung kuat tibatan PVDF biasa, janten lumaku pikeun saringan pre-filter sareng panyaringan anu tepat sareng sterilisasi pelarut, aranjeunna seueur diterapkeun di apoték, pangan, industri kimia, sareng éléktronika. Kartrid NWF nunjukkeun résistansi panas anu hadé, éta tiasa teras-terasan dianggo dina sterilisasi uap online atanapi desinféksi tekanan tinggi. Éta ogé ngagaduhan épisiénsi interception tinggi, garansi tinggi, sareng umur panjang jasa.

    Fitur Key

    ◇ sterilisasi anu aman pisan, mastikeun efisiensi filter 100% dina lingkungan anu lembab nalika bénsin saringan, 0,2 saringan rating cair, pikeun saringan gas, lapisan tunggal: <Φ0.01μm; lapisan ganda: <0,003μmΦ;

    ◇ Hidrofobisitas kuat, ngalirkeun uji coba intrusi cai, nyingkahan résidu kusabab integritas tés pembasahan pelarut;

    ◇ Single- atanapi lapisan dua kali; aréa filter ageung, bédana tekanan alit, throughput ageung, umur panjang jasa;

    Compatibility Kasaluyuan kimia anu saé, tahan ka asam, alkali, sareng pelarut organik;

    ◇ Cartridge wilanganana mandiri, batch produksi tiasa dilacak;

    ◇ Ngalangkungan uji integritas 100%, kualitas aman sareng dipercaya;

    Aplikasi Khas

    ◇ Pra-nyaring gas tina bak panyimpenan, réspirator, sareng bak fermentasi sterilisasi;

    ◇ Sterilisasi pelarut sapertos éster, alkohol, asam, sareng nyaring partikel alkali;

    ◇ Sterilisasi sareng nyaring hawa atanapi gas anu dikomprés dina industri ubar sareng kadaharan;

    Émbaran mesen

    NWF-- □ - ◎ - ◇ - ○ - ☆ - △

     

     

     

    Henteu

    Peunteun panyabutan (μm)

    Henteu

    Lapisan dukungan

    Henteu

    Tutup tungtung

    Henteu

    Bahan O-ring

    005

    0,05

    H

    Lapisan tunggal

    A

    215 / rata

    S

    Karét silikon

    010

    0,1

    S

    Lapisan dobel

    B

    Duanana tungtung datar / duanana tungtung ngalirkeun

    E

    EPDM

    002

    0,2

    F

    Duanana tungtung datar / hiji tungtung disegel

    B

    NBR

    004

    0,45

    Henteu

    Panjangna

    H

    Batin O-ring / datar

    V

    Karét fluorin

    008

    0,8

    5

    5 "

    J

    222 palapis stainless steel / rata

    F

    Karét fluor dibungkus

    010

    1.0

    1

    10 "

    K

    222 palapis stainless steel / fin

     

     

    030

    3.0

    2

    20 "

    M

    222 / rata

    050

    5.0

    3

    30 "

    P

    222 / fin

    Henteu

    Kelas

     

     

    4

    40 "

    Q

    226 / fin

    P

    Apoték

     

     

     

     

    O

    226 / rata

    E

    Éléktronika

     

     

     

     

    R

    226 palapis stainless steel / fin

    G

    Dahareun sareng apoték

     

     

     

     

    W

    226 palapis stainless steel / rata

     

     

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali