Produk

  • PVDF pleated filter cartridge

    Cartridge filter lipit PVDF

    Kartrid séri YCF didamel tina mémbran hydrophilic polyvinylidene fluoride PVDF, bahanna ngagaduhan performansi tahan panas anu saé sareng tiasa jangka panjang dianggo dina 80 ° C - 90 ° C. PVDF ngagaduhan performa adsorpsi protéin rendah sareng cocog khusus dina larutan gizi, agén biologis, filtrasi vaksin steril. Dina waktos anu sasarengan, éta ngagaduhan kinerja presipitasi anu rendah sareng kasaluyuan kimia universal.

  • Hydrophilic PTFE Filter Cartridge

    Cartridge Filter PTFE Hydrophilic

    Média saringan kartrid séri YWF mangrupikeun mémbran PTFE hidrofilik, tiasa nyaring pelarut polar-konsentrasi rendah. Aranjeunna gaduh kasaluyuan kimia universal, lumaku pikeun sterilisasi pelarut sapertos alkohol, keton, sareng éster. Ayeuna, aranjeunna seueur diterapkeun di apoték, pangan, industri kimia, sareng éléktronika. Kartrid YWF nunjukkeun résistansi panas anu hadé, éta tiasa teras-terasan dianggo dina sterilisasi uap online atanapi desinféksi tekanan tinggi. Kartrid YWF ogé ngagaduhan épisiénsi interception tinggi, jaminan luhur, sareng umur jasa panjang.

  • Hydrophobic PTFE filter cartridge

    Kartrid filter PTFE hidropopik

    Média filter kartrid séri NWF mangrupikeun mémbran PTFE hidrofobik, lumaku pikeun saringan sateuacan sareng panyaring tina gas sareng pelarut. Mémbran PTFE gaduh hidophobisitas anu kuat, kapasitas tahan érosi cai na nyaéta 3,75 kali langkung kuat tibatan PVDF biasa, janten lumaku pikeun saringan pre-filter sareng panyaringan anu tepat sareng sterilisasi pelarut, aranjeunna seueur diterapkeun di apoték, pangan, industri kimia, sareng éléktronika. Kartrid NWF nunjukkeun résistansi panas anu hadé, éta tiasa teras-terasan dianggo dina sterilisasi uap online atanapi desinféksi tekanan tinggi. Éta ogé ngagaduhan épisiénsi interception tinggi, garansi tinggi, sareng umur panjang jasa.

     

     

  • PP (polypropylene) filter cartridge

    PP (polipropilén) saringan kartrid

    Polipropilén Pleated Cartridge

    Kartrid filter polipropilén tepatna diproduksi pikeun panggunaan dina aplikasi filtrasi kritis dina dahareun, farmasi, biotéh, susu, inuman, panyeduh, semikonduktor, pangobatan cai & industri prosés anu nungtut.

     

  • Spun boned filter cartridges

    Dipintal kartrid saring boned

    Cartridge Filter Spun Bonded diwangun ku serat polipropilén 100%. Seratna parantos diintip sacara ati-ati pikeun ngawangun kapadetan gradién leres ti luar ka permukaan jero. Kartrid saringan sayogi sareng inti sareng tanpa vérsi inti. Struktur anu unggul tetep integral sanajan dina kaayaan operasi anu parah sareng teu aya hijrah média. Serat polipropilén ditiup teras-terasan dina inti inti anu dibentuk, tanpa aya pengikat, résin atanapi pelumas.

  • 0.45micron pp membrane pleated filter cartridge for water treatment

    0.45micron pp mémbran pleated filter cartridge kanggo perawatan cai

    Média saringan kartrid séri HFP didamel tina mémbran serat poros PP anu termal-disemprot, nawiskeun kapasitas nyepeng kokotor anu langkung ageung tibatan kartrid konvensional. Pori-pori hirarkisna dirancang janten laun-laun langkung saé, nyegah permukaan kartrid tina diblokir sareng manjangkeun umur jasa tina kartrid.

  • PES (Poly Ether Sulphone) Filter Cartridge

    PES (Poli éter Sulphone) Saringan kartrid

    Kartrid séri SMS didamel tina mémbran hidropilik PES anu diimpor. Aranjeunna gaduh kasaluyuan kimia universal, kisaran PH 3 ~ 11. Éta ngagaduhan efisiensi tinggi, jaminan tinggi, sareng umur jasa anu panjang, lumaku pikeun apoték, pangan, industri kimia, éléktronika, sareng bidang anu sanés. Sateuacan pangiriman, unggal kartrid parantos ngalaman uji integritas 100%, pikeun mastikeun épisiénsi saringan produk. Kartrid SMS tahan ka uap online anu diulang-ulang atanapi disinféksi tekanan tinggi.

  • High Particle Holding Polyethersulphone Cartridge

    Partikel Tinggi Nyekel Cartridge Polyethersulphone

    Cartridge séri HFS didamel tina séri Dura hidropilil asymmetric sulfonated PES. Aranjeunna gaduh kasaluyuan kimia universal, kisaran PH 3 ~ 11. Éta nganggo throughput ageung, kapasitas nyepeng kokotor ageung, sareng umur jasa anu panjang, lumaku pikeun apoték bio, pangan & inuman & bir, sareng bidang sanésna. Sateuacan pangiriman, unggal kartrid parantos ngalaman uji integritas 100%, pikeun mastikeun épisiénsi saringan produk. Kartrid HFS tahan ka uap online anu diulang-ulang atanapi desinféksi tekanan tinggi, minuhan sarat asépis tina GMP versi anyar.

  • 0.22 micron pes membrane pleated filter cartridge used for chemical raw material filtration

    0,22 micron pes mémbran kartrid lipit panyaring lipet dianggo pikeun tapis bahan baku kimia

    Kartrid séri NSS didamel tina séri Mikro hidropilik sémmétris sulfonated PES. Aranjeunna gaduh kasaluyuan kimia universal, kisaran PH 3 ~ 11. Éta nganggo throughput ageung sareng umur jasa anu panjang, lumaku pikeun apoték bio-farmasi sareng bidang sanésna. Sateuacan pangiriman, unggal kartrid parantos ngalaman uji integritas 100%, pikeun mastikeun épisiénsi saringan produk. Kartrid NSS tahan ka uap online anu diulang-ulang atanapi desinféksi tekanan tinggi, minuhan sarat asépis GMP versi anyar.

  • Nylon pleated filter cartridge

    Cartridge saring lipit nilon

    Kartrid séri EBM / EBN didamel tina hidrililik nilon N6 sareng mémbran N66, gampang dibaseuhan, ku kakuatan tarik anu kuat sareng kateguhan, disolusi rendah, kinerja résistansi pelarut anu saé, kalayan kasaluyuan kimia universal, khususna cocog pikeun rupa-rupa pelarut sareng fitrasi kimia .

  • PP meltblown filter cartridge

    Cartridge filter lebur PP

    Saringan dilebur PP didamel tina 100% serat superfine PP ku cara nyemprotkeun termal sareng kusut tanpa perekat kimia. Serat sacara bébas dianut nalika mesin diputer, pikeun ngawangun struktur mikro-poros diménsi. Struktur anu padet sacara progresif nampilkeun bédana tekanan leutik, kapasitas nyepeng kokotor anu kuat, épisiensi saringan tinggi, sareng umur panjang jasa. Saringan dilebur PP sacara épéktip tiasa ngaleungitkeun padet anu ditangguhkeun, partikulat, sareng karat tina cairan.

  • Glass Firber membrane filter cartridge

    Cartridge filter mémbran kaca Firber

    Kartrid saringan séri ieu didamel tina serat kaca superfine, nunjukkeun kapasitas nyepeng kokotor anu luhur pisan, lumaku pikeun saringan sateuacanna gas sareng cairan. Kusabab kamampuan nyerep protéin ultralow, éta ogé seueur dianggo dina bio-apoték.

123 Teras> >> Halaman 1/3