Warta

  • Pos waktos: Aug-06-2021

    Dina tatanén sareng produk sampingan, anggur, cuka sareng kécap difermentasi tina aci, tina sisikian. Filtrasi produk ieu mangrupikeun prosés produksi anu penting, sareng kualitas filtrasi langsung mangaruhan kualitas produk. Métode filtrasi tradisional kalebet n ...Maca deui »

  • Waktos Post: Jul-22-2021

    Dina seleksi elemen filter perumahan / filter, Henteu cekap upami ngan ukur ngemutan rating filter sareng ukuran perumahan saringan, tapi ogé kedah nimbangkeun épisiensi filter. 1. Peunteun nominal: Baheula, rating nominal digunakeun pikeun ngahartikeun akurasi filtrasi saringan. H ...Maca deui »

  • Pos waktos: Jul-08-2021

    "Filtrasi" nunjukkeun kana pamisahan partikel padet leutik atanapi partikel aerosol dina cairan (gas / cairan) tina cairan. Alat anu dianggo pikeun ngahontal pipisahan ieu nyaéta alat saringan. Alat saringan kedah dipasang ku unsur saringan. Ngan nalika bahan saringan dina ...Maca deui »

  • Pos waktos: Mei-27-2021

    Karakteristik utama elemen filter tilepan mémbran microporous nyaéta: laju ditolak tinggi, laju aliran tinggi, bédana tekanan rendah sareng kasaluyuan kimia lega; Prosés produksi ngadopsi téknologi ngolah las las unik unik, tanpa perekat, teu aya masalah asing ...Maca deui »

  • Waktos Post: Apr-06-2021

    Perumahan umumna didamel tina stainless steel, sareng pedalaman nganggo PP ngalembereh ditiup, tatu senar, filter narilep, filter titanium, filter karbon aktif sareng elemen filter tubular sanes salaku unsur filter. Unsur filter anu béda dipilih numutkeun differe ...Maca deui »

  • Pos waktos: Mar-06-2021

    1. mesin kertas saringan pikeun ngahasilkeun pleats kartrid filter. Nempatkeun kualitas média filtrasi anu diuji kalayan lébar anu cocog dina roller, mesin pleating mimitian ngadamel sababaraha pelat salaku sidang anu ngajalankeun pikeun nyaluyukeun kecepatan pleating sareng jangkungna pleating. Desain pikaresepeun ningkat fi ...Maca deui »

  • Waktos Post: Feb-16-2021

    Kinda filtration parantos ngadegkeun laboratorium ageung, anu tiasa nawiskeun sakumpulan uji coba sareng jasa validasi pikeun farmasi, pangan & inuman sareng industri perumahan saringan, ogé solusi filtrasi sareng dokumén anu leres ...Maca deui »