Tentang Kami

company img1
logo1

Dongguan sapertos Saringan Peralatan Co., Ltd.

Didirikeun taun 2013, Donguan Kinda Filtration Equipment Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan hi-tech khusus dina R&D, produksi, sareng penjualan mémbran filtrasi sareng produk anu aya hubunganana. Luyu sareng ideu "titik awal tinggi, téknologi tinggi sareng standar tinggi", kami sacara proaktif ngenalkeun, nyerna sareng nyerep téknologi filtrasi sareng pemisahan anu paling canggih di bumi sareng luar negeri, ngembangkeun alat-alat anyar anu maju di bangsa, téknologi sareng prosés kalayan sababaraha mandiri hak cipta inteléktual sareng janten anggota Asosiasi Industri Membran Cina.

company img2

Bahan baku kami disayogikeun ku panyadia domestik sareng luar negeri anu terkenal, anu parantos dipilih sareng diuji sateuacanna dianggo. Produk mémbran dilarapkeun kana biomedisitas sareng tuangeun & inuman sadayana disatujuan ku FDA sareng sasuai sareng syarat uji kaamanan USP pangénggalna dina réaktivitas biologis VI-121C jaringan manusa kana plastik. Prosés produksi ketat pisan sasuai sareng standar manajemén kualitas ISO9001 sareng dilaksanakeun dumasar kana analis anu maju pikeun ngawujudkeun kontrol kualitas internal anu langkung ketat tibatan pangiriman pabrik.

zhengshu4
zhengshu3
zhengshu2
zhengshu1

Produk utama kami kalebet saringan mémbran-pori saringan, saringan hawa, sareng saringan cair sareng aranjeunna seueur diterapkeun di apoték bio, industri kimia, éléktronik, perlindungan lingkungan, énergi, sareng percobaan ilmiah pikeun pemurnian, sterilisasi, pamisahan, konsentrasi, perbaikan, réaksi katalitik, sareng réaksi biologis gas sareng cairan. Dibandingkeun sareng produk mémbran konvensional anu kanggo prosés pemurnian, pamisahan, sareng réaksi, produk ieu dicirikeun ku kesederhanaan, efisiensi, reliabilitas, biaya murah, keramahan lingkungan, kreativitas, sareng panggunaan énergi anu épéktip, nunjukkeun ujung-ujung kalapa.

Salami sapuluh taun ka pengker, urang Kinda parantos ati-ati sareng ati-ati, pragmatis, sareng rumit kalayan manajemén Kinda. Hatur nuhun kana kegigihan urang, urang henteu ngan ukur meunang pujian lisan-ti-lisan diantara para pelanggan lami tapi ogé meunang pangakuan terus-terusan ti konsumén anyar. Usaha urang stabil sareng progresif, janten mekar unggal dinten. Ayeuna, kami gaduh cabang anu didirikeun di sapanjang Tiongkok, kalebet Xiamen, Kunshan, Chengdu, sareng Hong Kong, ngalayanan palanggan di panjuru dunya. Dumasar kana pamendak palayanan sareng taun pangalaman, sareng rasio kinerja harga kalapa sareng ningkatna saatos penjualan, kami yakin bakal janten pasangan anu hadé anjeun!