• banner01
  • banner02
  • banner03

Aplikasi:

Produk Kami

  • about us img

Tentang Kami

Didirikeun taun 2013, Donguan Kinda Filtration Equipment Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan hi-tech khusus dina R&D, produksi, sareng penjualan mémbran filtrasi sareng produk anu aya hubunganana. Luyu sareng ideu "titik awal tinggi, téknologi tinggi sareng standar tinggi", kami sacara proaktif ngenalkeun, nyerna sareng nyerep téknologi filtrasi sareng pemisahan anu paling canggih di bumi sareng luar negeri, ngembangkeun alat-alat anyar anu tonjol ku bangsa, téknologi sareng prosés kalayan sababaraha mandiri hak cipta inteléktual sareng janten anggota Asosiasi Industri Membran Cina.

Diajar deui

Produk Anyar